The Fact About بیماری زونا مرگ That No One Is Suggesting
The Fact About بیماری زونا مرگ That No One Is Suggesting
Blog Article
به همین دلیل، درمان این مشکل، از پیشرفت کندی برخوردار است. برای درمان این افراد باید کوشش شود که در ابتدا چرخه شک و تردید او شکسته شود و او با تمرینهای آرامش بخش و روشهای کنترل اضطراب، از حالت انزوا خارج شود و کمکم با کمک پزشک و اطرافیان خود، تغییراتی اساسی در رفتارهای خود به وجود آورد.
بعد از برطرف شدن دوره آبله مرغان، ویروس در سلولهای عصبی خاصی از بدن واقع در ستون فقرات در سیستم عصبی باقی میماند. این بدان معنی است که بدن فرد در حالت غیرفعال میباشد و هیچ علائمی از ویروس واریسلا زوستر تجربه نخواهد کرد.
التهاب مغز و نخاع و افزایش خطر سکته مغزی، انسفالیت و مننژیت
هر کسی که مبتلا به آبلهمرغان شده باشد، میتواند در آینده مبتلا به زونا شود. در واقع، تخمین زده میشود که از هر ۳ نفر در ایالاتمتحده، ۱ نفر در طول عمر خود ممکن است به زونا مبتلا شود.
چند روز پس از شروع ناراحتی پوستی (یا به ندرت، چند هفته پس از آن)، بثورات مشخصه زونا ظاهر میشوند. این جوشها به طور معمول به عنوان خوشه ای از تکههای قرمز کوچک شروع میشوند و در نهایت به تاولهای کوچکی تبدیل خواهند شد. این تاولهای پُر از مایع در نهایت باز میشوند و زخمهای کوچک به آرامی خشک میگردند و از بین میروند.
واکسنها میتوانند به فرد در جلوگیری از بروز علائم شدید زونا یا عوارض ناشی از آن کمک کنند. همه كودكان باید دو دوز واكسن آبله مرغان را دریافت كنند كه به آن واكسن ایمنی واریسلا نیز گفته میشود.
Alzheimer’s condition and other types of dementia, which happen to be much more very likely while you age, can alter your Mind in ways that make you far more suspicious of others.
چنین توهماتی به عنوان جنون جنسی نیز شناخته میشوند. توهمات معمول پارانویید شامل این باور است که شخص خود را مبتلا به بیماریی تخیلی یا آلودگی انگلی میداند، یا اینکه باور دارد مأموریتی ویژه داشته یا اینکه برگزیده خداوند است، یا اینکه اعمال وی توسط نیرویی خارجی کنترل میشود.
اگرچه اکثر افرادی که زونا میگیرند فقط یک بار به آن مبتلا میشوند، اما افرادی هستند که با تمام شدن دوره بیماریشان، بیماری دوباره در آنها عود میکند. زونا در افراد مسن و در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف شایعتر است.
احتمال بیشتری وجود دارد که فرد بعد از سن ۴۰ سالگی دچار زونا شود و این خطر با افزایش سن ادامه پیدا کند.
گاهی اوقات روان درمانی می تواند پارانویا را کاهش دهد و تأثیر آن را بر عملکرد روزانه فرد محدود کند.
این مقاله نیازمند منابع پزشکی بیشتری برای چگونگی درمان بیماری زونا اثباتپذیری است و یا بیش از اندازه بر مبنای منابع اولیه نگاشته شدهاست.
Emotions of nervousness and worry that very last quite a long time or get in the way of one's way of life might be indications of an anxiousness dysfunction. Symptoms of paranoia might be a lot more significant.
افراد دارای درد شدیدتر، ممکن است به داروهای ضد درد قویتری نیاز داشته باشند.